Aspi’s dag 1-3

Liefste dagboek,

we zijn intussen aan het einde van dag 3. Ja, het kamp was al geweldig tot dusver. Na het opbouwen op zondag, hebben we op maandag gestreden om de groene -, gele – en bolletjestrui. Poelske was de grote slokop met zijn overwinning van de gele en groene trui. Twee officiële Tour De France truitjes zijn de zijne. Milan won nipt de bolletjestrui. Revelaties van de dag waren Ian en Frouke met elk een podiumplek in een klassement.

Dag 2 recupereerden we in het zwembadje met een zelfgebouwde waterglijbaan en kregen we eens andere leiders namiddag tijdens de leidingsswitch.

Vandaag waren we zelf leiding als oefening voor komend chirojaar. Deze avond leerden we in een door de leiding zelfgemaakte Monopolie studententijd editie hoe we een goede balans vinden tussen studeren en de ultieme studententijd. Ik ben heel benieuwd wat de komende dagen brengen en waar we op tweedaagse gaan.

Dikke kus en tot snel!
Je kapoen