Financieel

LIDGELD EN DRANKKAART

Bij de start van het Chirojaar vragen we om het lidgeld en het drankgeld te storten. Met dit geld zorgen we ervoor dat jullie verzekerd zijn via Chiro Nationaal en voorzien we spelmateriaal. Daarnaast bieden we elke spelnamiddag een lekkere pauze aan met een drankje en een zakje chips.

We vragen om 60,00 euro te storten. Dit is 40,00 euro lidgeld en 20,00 euro voor het drankgeld. Dit naar BE92 9799 8531 8123 met als mededeling “lidgeld- ‘naam’ – ‘groep'”. Zie Algemene info voor meer informatie over het inschrijven van je kind.

TEGEMOETKOMINGEN

Via deze weg willen we u ook graag op de hoogte stellen van de verschillende tegemoetkomingen voor een jeugdbeweging. De mutualiteiten betalen vaak een deel van het lidgeld terug of voorzien een tegemoetkoming voor het kamp.

Wenst u graag gebruik te maken van één van deze tegemoetkomingen, dan kan u hier het bijhorende formulier downloaden. Bezorg dit formulier met uw gegevens op aan ons en dan vullen wij het verder aan.
Dit is een algemeen attest dat door alle instanties aangenomen wordt.

Daarnaast is er ook het fiscaal attest voor kinderen jonger dan 12 jaar die deelnemen aan het kamp. Dit document is bij de leiding te verkrijgen.