CHIROBAL

3 DAGEN FEEST
Ook dit jaar staat ons feestweekend weer volgepland! Er is voor ieder wat wils, van een gezellige BBQ tot de leukste fuif van Lummen en omstreken!
– Donderdag 9 mei: Barbecue & chirocafé aan de Chirolokalen
– Vrijdag 10 mei: Chirobal
– Zaterdag 11 mei: Chirobal 30+

BARBECUE & CHIROCAFÉ
Op donderdag 9 mei houden we terug onze barbecue aan de Chirolokalen. We nodigen jullie graag uit om tussen 16u30 en 20u00 te komen smullen van al het lekkers. Voor slechts 17 euro of 20 euro per persoon kan u genieten van 2 of 3 stukken vlees en een groentenbuffet met alles erop en eraan.
INSCHRIJVEN

CHIROBAL MELDERT
Chirobal Meldert, dé ultieme fuif van Meldert en omstreken, is terug in 2024! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol energie, geweldige beats en een sfeer die je nergens anders vindt. Dus verzamel je vrienden, trek je dansschoenen aan en maak je klaar voor een nacht vol plezier bij Chirobal Meldert!
TICKETS

CHIROBAL MELDERT 30+
Chirobal 30+ is terug! Na het overweldigende succes van vorig jaar, zijn we terug voor een nog spectaculairdere editie in 2024. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht, en dit jaar belooft alleen maar beter te worden. Verwacht een avond vol nostalgische hits, geweldige sfeer en de kans om herinneringen uit je jeugd op te halen. Mis het niet! Chirobal 30+ wordt dé plek voor een onvergetelijke nacht vol plezier en dans!
TICKETS

◄◄◄ SPONSORS►►►

Meer info: