Algemene info

WIE

Alle jongens en meisjes vanaf het 1e studiejaar mogen naar onze Chiro komen. Hier worden ze opgedeeld in verschillende groepen. Tot welke groep jij behoort, kan je hier terugvinden.

WANNEER

Bijna elke zaterdag staat onze enthousiaste leidingsploeg van 14.00 uur t.e.m. 17.00 uur klaar voor een leuke spelnamiddag. Vanaf 13.45 uur wordt er toezicht voorzien en kan je je kinderen naar onze lokalen brengen.
In augustus sluiten we het Chirojaar af met een kamp van negen dagen. Dit telkens van 1 t.e.m. 9 augustus.
In onze kalender kan je een overzicht van al de spelnamiddagen terugvinden.

WAAR

Elke spelnamiddag start aan onze Chirolokalen, Pastorijstraat 24 bus 2. Verzamelen doen we op het grasplein voor ons lokaal. Als ouder vragen we om naast het ’t Schuurke te wachten.
Sinds 2017 zijn we actief op deze locatie, meer info over de bouw kan je hier terugvinden.

INSCHRIJVEN

Het hele jaar door is de Chiro in beweging. Midden september start ons Chirojaar en vragen we jullie om in te schrijven. Het is de bedoeling om je in het begin van het jaar in te schrijven. Zo ben je het hele jaar verzekerd. Wil je toch tijdens het Chirojaar nog aansluiten? Geen probleem! Breng je inschrijving zo snel mogelijk in orde en dan zorgen wij ervoor dat je ook verzekerd bent.

Om je kind in te schrijven dien je als ouder een account aan te maken op ons ledenportaal. Je kan hier heel makkelijk je kind inschrijven voor zijn/haar groep. Op het einde van de inschrijving kan je in het ledenportaal je betaling in orde maken door het scannen van de QR-code of dit zelf via een overschrijving in orde maken.

Inschrijven kan via deze link: https://inschrijven.chiroleouki.be

Meer info over het inschrijvingsgeld vind u hier.

COMMUNICATIE

Onze Chiro beschikt over verschillende communicatiemiddelen. Zo kan u ons volgen via: Facebook, www.chiroleouki.be en Instagram. Voor speciale activiteiten of mededelingen contacteren wij de ouders altijd via e-mail. Zorg ervoor dat u uw mailbox voldoende controleert!

HALLO

Hallo? “Hallo” is het vierjaarlijks boekje waarin we onze avonturen vertellen en waar je heel wat informatie in kan terugvinden. Het is een beetje ons eigen Chirokrantje. Wanneer je kind ingeschreven is, dan krijg je dit boekje automatisch in je mailbox. Zit je nog niet in onze mailinglijst en wil je het boekje graag ontvangen? Meld dit dan even via het contactformulier en dan voegen we je toe!