Uniform

meisje-1Binnen onze Chiro dragen we het Chiro-uniform. Waarom? Wij zijn één hechte groep waar we allemaal in dezelfde outfit naartoe gaan. Door op zaterdag allemaal dezelfde kleren te dragen, is er een gevoel van verbondenheid. Waar we ook naartoe gaan, ze weten dat we van de Chiro zijn!
De Robbedoezen hebben nog geen verplichting om het uniform aan te kopen. Vanaf Speelclub heb je een blauw Chirohemd nodig. Voor alle groepen vanaf Rakwi is het volledige uniform verplicht. Dit wil zeggen: een blauw Chirohemd en een beige Chiroshort/-rok. Al de andere kledingstukken zijn vrijblijvend.

jongen-1

Als je nog geen uniform hebt, kom dan gerust voor of na een spelnamiddag langs om te passen en te bestellen. De prijs van een kledingstuk gaat van 33 tot 36 euro. Zodra ze er zijn, geven we ze mee op de eerstvolgende spelnamiddag. Natuurlijk kan je er ook zelf om gaan in De Banier (Vaartstraat 14, 3500 Hasselt).

Daarnaast hebben we ook een voorraad tweedehands-uniformen. Deze hemden, shorts en rokken zijn te koop aan 15 euro het stuk.