Algemene info

bouw_3D_1

Chiro Leouki Meldert gaat bouwen!
Het huidige Chirogebouw in de Pastorijstraat is afgeleefd en moet plaatsmaken voor de ontwikkeling van een Zorg- en Vrijetijdscampus in Meldert. Omdat de buitenschoolse opvang ook op zoek moest naar een nieuwe locatie, ontstond al snel het idee om alle Meldertse “jeugd” onder één dak te stoppen.
Op de terreinen achter ontmoetingscentrum de Kalen Dries is men momenteel dan ook druk bezig om het nieuwe jeugdcomplex van Meldert vorm te geven. Het gedeelte dat voor ons voorzien is, moet onderdak bieden aan al onze leden. Het gebouw bestaat uit diverse lokalen voor de verschillende leeftijdsgroepen, een centrale overdekte binnenruimte, een leidingslokaal en modern sanitair. Het terrein ten oosten van het gebouw zullen we als speelveld gebruiken.

bouw_3D_2

Het gemeentebestuur voorziet een wind- en waterdicht gebouw. Wij zullen zelf instaan voor de afwerking van onze lokalen. Dit project vraagt natuurlijk heel wat financiële middelen. Hiervoor rekenen we op de steun van de lokale inwoners en handelaars.

bouw_logo_thumb

Al deze acties worden gehouden onder de gemeenschappelijke noemer ‘Lokale(n) steun’ waarvoor we ook een speciaal logo hebben ontworpen. Alle winst van deze activiteiten zal integraal naar de nieuwe gebouwen gaan.

Hopelijk mogen wij u ook verwachten op onze activiteiten om zo een centje bij te dragen aan een mooie locatie voor de huidige en toekomstige jeugd van Meldert en omstreken!

bouw_3D_3

Plannen

Benieuwd hoe de nieuwe lokalen er komen uit te zien? Je kan hier de verschillende plannen van het nieuwe gebouw bekijken.

Alle hulp is welkom!

Wij moeten zelf nog voorzien in chapewerken, sanitair, centrale verwarming en vloer. Hierbij kunnen we dus ook jouw hulp gebruiken! Ben jij een handige Harry en wil je ons graag een handje komen helpen? Of heb je misschien materiaal dat interessant voor ons kan zijn? Laat ons zeker iets weten via mail of facebook!

Cera

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera de grootste coöperatie van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.
Ook jij kunt deel uitmaken van Cera!
Check www.cera.coop

Dankzij de steun van Cera hebben we kunnen kiezen voor duurzame kwalitatieve deuren. Bedankt!

Sponsors

ELC
Caubergs