Keti

Omwille van het feit dat de eerste 3 dagen te leuk waren om in woorden te omschrijven, beginnen we met dag 4. Vandaag werden we gewekt door kletterende kastrollen. Hierna aten we ons gewoonlijk ontbijt in de nabijheid van wespen. De yoghurt was vandaag in overvloed, alhoewel was de ananas niet geliefd. Al vechtend om de speculoospasta maakten we onze lunch. De box werd geliefd tijdens de fietstocht naar tweedaagse (thanks Laurien xxx)! Na veel zweten kwamen we aan bij de Nekker, waar we onze lunch opaten en een verfrissende plons namen. Na een paar potjes weerwolven, deelden we pizza’s aan het meer. We dachten dat we nog lang moesten fietsen naar onze volgende bestemming, maar de leiding had ons geprankt want we waren al snel in het centrum van Mechelen. Hier gingen we op zoektocht naar een slaapplaats en na lang zoeken belandden we in het Diocesaan Pastoraal Centrum. Nadat we onze tassen neerlegden, aten we een frietje en hierna gingen we nog iets drinken.
Kusjes aan alle mama’s!