Rakwi dag 3

Vandaag moesten we vroeg uit de veren, want er stond een dauwtocht op het programma. Na een korte wandeling kwamen we aan in een speeltuintje. Terwijl dat de leiding begon met bakken leefde de leden zich uit op de speeltuigen. Toen alles gebakken was konden de leden genieten van een lekkere boterham met spek en ei. Daarna konden ze zich nog eventjes uitleven voordat we terug richting de kampplaats vertrokken.

Op de kampplaats aangekomen konden we genieten van een lekkere kebab.

In de namiddag konden de Aspi’s al eens oefenen om leiding te zijn. Zij maakte een spel voor de Rakwi. Ze speelden een spel over wetenschappers die een serum voor eeuwig leven uitgevonden hadden. De kinderen konden dit bemachtigen door geheime codes te zoeken en opdrachten uit te voeren.

Na een vermoeiende dag deden we het ’s avonds rustiger aan. We ons van de meest creatieve kant zien door het maken van macrameebandjes. Na een fijne dag kropen de Rakwi’s stilletjes hun bedje in.