4 augustus

Deze geweldige dag, de dag van zowel Faedra als onze Wout: FC de Kampioenen themadag!!! Iedereen dook zijn verkleedkoffer in om z’n geel/groene outfit aan te trekken. Ook de attributen werden op tafel gelegd. Voormiddag speelden we een laddercompetitie met estafettes rond voetbal, quizvragen over fc de kampioenen,…. Zo mochten degenen vanboven aan de ladder als eerste een attribuut kiezen dat bepaalde welk personage zij de rest van de dag moesten zijn. Daarna speelden we nog een 45-minutenspel waarin de leden zich zo goed mogelijk moesten inleven en ze elke minuut voor heel wat lachen en gieren zorgden. Namiddag werd de beste kampioen bepaald. Met een vage titel als ‘liever licht’ moesten de leden voor een van de leiding aka voorzitters van de ploeg kiezen. Soms stond er niemand bij een bepaalde leiding, soms een hele troep. Met die leden moesten de voorzitters dan strijden. Per gewonnen battle kregen de leden punten. Toke kwam als winnares uit de bus! Ons avondmaal staken we snel in de rugzak en aten we op te Larum. Hier hielden de leden nog een ruiltocht waar ze heel wat snacks, chips en frisdrank kregen die ze mochten opsnoepen tijdens de openluchtfilm van FC de Kampioenen 3. Een topdag dus! Ohja! Er volgt seffens nog een nachtspel waarbij we de attributen van de kinderen hebben afgepakt en ze deze zo snel mogelijk terug moeten zoeken zonder in een zombie te veranderen. Ben benieuwd of ze nog even lastig gaan zijn als net, toen we ze om te lachen wakker maakten! Hihihi