3 augustus

Goeiedag! Hier zijn we weer met een vrolijk dagverslag! We zijn weer stevig begonnen met onze ruwe spelen. Er waren wat nieuwe spelletjes bij voor de leden die zeker in de smaak vielen! Zo vonden ze het natuurlijk geweldig om elkaar te kopen en anderen voor zich te laten strijden. Lieze verbaasde ook iedereen met over/onder en ging er geweldig hard in op! Vervolgens was het eens tijd voor een stadspel na weer een zeer lekkere maaltijd. Dit was door de immense warmte wel extreem vermoeiend en werd dus op een lager verzetje gespeeld. Terug op de kampplaats was het tijd om eens zelf te koken. Na het zelf koken smaakte de hamburgers des te beter! Vlees eten kunnen de mannen wel (behalve lieze, zij kreeg een vegetarisch vleesje)! Dan was er even vrije tijd die de jongens gebruikte om te voetballen en de meisjes om zich te douchen met de tuinslang, een zalig kampgevoel! Slaapwel!