5 augustus

Vanmorgen vertrokken we met de fiets richting een beek waar we de hele voormiddag in gewandeld hebben. Hier en daar werd het zo diep dat iedereen verplicht werd te zwemmen. Aan al die lachende gezichtjes te zien, bleek dit wel een topactiviteit. We speelden er ’takje doorgeven’ en keerden snel en stinkend terug voor een overheerlijke maaltijd. Namiddag volgde de doop, maar dit vonden ze precies iets minder leuk. Hoewel er wel enorm gelachen werd toen ze allemaal eieren kapot mochten kloppen op de hoofden van de leiding. Na een vies drankje met kattenbrokken mochten de leden snel wassen. Dat duurde enorm lang met al die viezigheid! ’s Avonds kwam het Gewest Snorkel de leden bezighouden met een Jungle Speed – frisbee spel en fancy voetbal.  Na deze vermoeiende spelen besloten we ons neer te zetten en samen wat te tetteren over vanalles en nog wat. Hier kwamen we toch heel wat te weten over elkaar. Gezelligheid op en top! Nog een slaapmutsje en de kinderen konden gaan slapen. Wij zijn alvast klaar voor onze tweedaagse!

Ps: Jakob, je wordt gemist!