Welle na Zitterd schtad

Gepakt en gezakt vertrokken de Keti’s donderdagmiddag op tweedaagse naar Sittard. De fietstocht verliep vlot en de kinderen hadden er zin in. Eens aangekomen in het gezellige Sittard, begonnen we met de zoektocht naar een slaapplaats. Ze kwamen met het voorstel om te slapen in een psychiatrische instelling, maar zo zot zijn we gelukkig nog niet. Eens tot bezinning gekomen, kwamen ze met het bezinnigshuis als slaapplaats op de proppen.

Na een barmhartig onthaal installeerden we ons en vertrokken we naar het stadscentrum. Hier speelden we het ‘foute vrienden spel.’ en fout, ja dat zijn we wel. Schaamteloos voerden de leden de opdrachten uit. We sloten onze dag af met een gezellig cafébezoekjes. Rond middernacht was het kaarsje van de Kids uit. Dit was duidelijk aangezien iedereen pas wakker werd toen we rond 11 uur door de klokken van de zusters gewekt werden. Na een stevig ontbijt in de stadstuin fietsten we richting het zwembad. Hier hebben we ons flink uitgelegd op de verschillende glijbanen. Met een stevig tempo in de benen fietsten we naar ons einddoel: balletjes in tomatensaus.

Zelfs na deze stevige tweedaagse was de energie nog niet op. Ze speelden nog een ruw spel met ons gewest. Dit met enkele gewonden als gevolg. Sterk als ze zijn, bleven ze er toch voor gaan. We beloonden ze dan ook met een gezellige avondreceptie. Na wat hapjes en een lekkere NA mojito, kropen ze moe maar voldaan in onze slaapzak.