Derde dag, themadag, nogmaals regendag

We zagen zojuist dat onze blog van dag 3 niet gepost werd!
Na alweer een stevig ontbijt werden de speelclubbers omgetoverd tot echte mexicanen en de benodigdheden hiervoor waren een zelfgemaakte sombrero en een poncho. Normaal gezien zouden we de rest van de dag mexicaantjes zijn, al dacht het weer daar anders over. Hevige regen en felle wind hielden de Speelclubbers binnen. Slaapzakspelen waren de ultime oplossingen. Rust en plezier gegarandeerd. De namiddag was veel belovend maar eindigde evenzeer in mineur door het weer. Door gebrek aan spel zette iedereen zich dan maar dubbel in voor de zelfgemaakte maaltijd, wraps. Daarna volgde nog een uitgebreide wasbeurt in de boerenbuiten aan onze traditionele wasbakken. De dag werd afgesloten met fopspelen waarin onze jongsten om de tuin werden geleid door de ouderen in verscheidene spelletjes met een dubbele bodem. We hopen morgen op beter weer! Droomzacht topkids