Tweedaagse

Hoiskispoiski,
Welle weg uit Lozen: tweedaagse!
We vertrokken al direct met een spel: de groep werd in 2 teams verdeeld, die door een kruising van peking express, beste vrienden en De Mol in Eindhoven moesten geraken.
Eens aangekomen in de lichtstad vonden we al direct een slaapplaats, vlakbij het stadion van PSV.
Na flietjes van de Chinees gingen we op ontdekkingstocht in Eindhoven. De stad van het licht bleek wel degelijk een levendige stad te zijn en na een grondige sightseeing tour, kropen we moe maar voldaan onze slaapzak in.
De volgende dag van tweedaagse begon met een lekker ontbijt en een duik in het zwembad de Tongelreep in Eindhoven. Na die verfrissende duik, startte de terugweg naar België te voet en per bus. Rond 20u kwamen we uitgehongerd op de kampplaats aan; gelukkig hadden de kookouders hun legendarische balletjes in tomatensaus klaarstaan! Hierna speelden we nog een spel met gewest Snorkel. Met pijnlijke spieren kropen wij in onze slaapzak, op naar morgen! Droom zacht.