Omgekeerde dag

Eindelijk een droge dag! Maar geen gewone dag.. De leden moesten hun kleren achterstevoren aandoen, ’s morgens het slotlied zingen, achteruit wandelen en moesten ze elkaar aanspreken met hun voornaam achterstevoren. We speelden omgekeerd trefbal, voetbal op handen en voeten, omgekeerd verstoppertje,… Ons middagmaal moesten ze al zittend op de tafel eten. Hierna begon het zonnetje te schijnen en hebben we echte cluedo op de wei gespeeld. Omdat de oudste groepen op tweedaagse zijn en dus enkel de rakwi’s en speelclub zich nog op de kampplaats bevinden, was het vanavond feest. De kookouders hadden lekkere frietjes en curryworsten voorzien die enorm in de smaak vielen. Na ons avondmaal doken we onze koffers in om ons te verkleden in het thema safari. In deze kleren mochten onze Speelclubbers naar de fuif! Met trots kunnen we toch zeggen dat onze meisjes de leukste danspasjes hadden. Na een stevige avond, werd er nog lang nagepraat op de kamers en konden ze hun langverwachte bedje in. We hebben al zin in morgen! Slaapzacht