Dagtocht

De oudsten weg, dus de jongsten mochten vanmorgen wat uitslapen. Na het ontbijt trokken we richting het openluchtzwembad in Goolderheide. Aanvankelijk al wandelend en later kwamen de kookouders ons oppikken om ons tot daar te vervoeren. Eerst een picknick en daarna konden de Speelclubbers zich samen met de Rakwi uitleven in het koude water. Maar van dat koude water leken ze precies niet zoveel last van te hebben! Rond 16u werden ze nog getrakteerd op een ijsje. Nadien kon een laatste duik genomen worden of konden ze zich in de enorme speeltuin vertoeven. Na de dagtocht wachtten er overheerlijke ballekes in tomatensaus op ons! Met een vol buikje werden onze leden omgetoverd tot echte boeren en boerinnen en speelden we het grote patattenspel. Als afsluiter van de dag kregen de Speelclubbers nog 2 pinata’s van leiders Lucas en Leroy omdat ze helaas al moesten vertrekken… traantjes vloeiden en ze zullen dus zeker gemist worden en zijn al enorm bedankt voor de afgelopen toffe dagen! Geen paniek, er staat heel wat andere leuke leiding enthousiast klaar om er nog een paar onvergetelijke dagen van te maken! Slaapwel en tot morgen voor weer een drukke dag!