Dag vol Rakwi

Vanochtend stond al heel vroeg de wekker. Samen met de rakwi’s vertrokken we op dauwtocht. Langs het water in de natuur maakten we ons eigen ontbijt : boterhammen met spek en ei. Goed genoeg om ons energie te geven voor de rest van de dag! Nadien wandelden we nog een klein stukje om, om enkele stops te doen bij het geocachen. Aangekomen op de kampplaats konden we genieten van overheerlijke vidée en puree. Als dessertje hadden de kookouders de mooiste koekjestaart die de kinderen ooit zagen, gemaakt. Een koekjestaart in de vorm van een prachtige boerderij! Namiddag nam de tweede helft van de aspi’s het weer even over van ons. De kinderen speelden een zeer origineel spel over een dierentuin. De dieren waren uitgebroken en ze moesten sleutels verzamelen om de dieren terug op te sluiten. ’s avonds trakteerden de kookouders ons weer op een boerenpicknick. We zochten ons buiten een plaatsje op de wei en aten per groep ons smosje vol smaak op! Later volgde nog een gezamenlijk spel met de rakwi’s waarbij ze een hopeloos verdwaalde boerenzoon moesten thuiskrijgen met rooksignalen in de juiste kleur. Deze kleurencombinatie moesten ze bekomen door hun verdiende aardappelen in te ruilen voor kleurenkaarsjes en dan een soort van mastermind te spelen. Een verdiende winnaar kwam uit de bus en al heel snel gingen de kids flink hun bedje in. Morgen onze laatste volledige dag vol spel! Tot morgen