Keti tweedaagse

De voorbij twee dagen gingen we op tweedaagse. We vertrokken gisteren ochtend na het ontbijt richting Leuven en na een aantal zware bergen en een platte band kwamen we rond de middag toe op de oude markt in Leuven. Ze gingen een tijdje opzoek naar een slaapplek die ze uiteindelijk niet vonden🥲maar gezien de leiding er van op de hoogte was dat het moeilijk zou zijn om een slaapplek te vinden voor 24 mensen, hadden we al een oplossing achter de hand🤚🏻 Ook speelden we nog een stadsspel en hierna gingen we nog zwemmen in sportoase in Leuven. Na deze goed gevulde eerste dag aten we samen kebab en kropen hierna ons bedje in😴

Op dag 2 gingen we dan eindelijk de activiteit doen waar iedereen zo naar uit keek: WALIBI!!!! Hiervoor moesten we al vroeg uit de veren en namen de trein richting walibi waar we ons de hele dag konden amuseren. Zelfs de zon is een aantal keren komen piepen☀️ Hierna: 🚂-> leuven-> 🚴🏼‍♂️-> kampplaats. Moe maar voldaan zijn de keti’s weer in dromenland al dromende van deze fantastische leuke eerste helft van het kamp👋🏽

Groetjes de Keti’s