Tweedaagse tito’s

Lieve ouders,

De Tito’s liggen net in hun bed na een ongelofelijke tweedaagse.

We zijn donderdag vertrokken met de fiets richting Leuven. Eenmaal aangekomen bij het station, reed de trein voor onze neus weg. Wederom door de fietskunsten (het gebrek daaraan) van de leden. We hebben dan maar de eerstvolgende trein gepakt richting AQUALIBI! Na een namiddag afzien in de hitte vonden de leden, in tegenstelling tot Simon, het toch een heel leuke activiteit.

Eenmaal terug in Leuven hebben de leden gezocht naar een slaapplek. Een klein uurtje later leerden de leden Geertje kennen. Geertje veroverde al snel de harten van de leiding en liet ons bij haar thuis slapen. Na een lekkere kebab in Leuven gingen we naar Geertje haar thuis waar we nog enkele rustige spelletjes speelden.

Na een goede nachtrust, jammer genoeg niet samen geslapen met Geertje in bed 😭, zijn we ontbijt gaan halen. Na een snelle passage in de speeltuin volgde een bingo-stadsspel in het centrum van Leuven op het programma. De leiding was zeer tevreden toen de leden met gratis sushi en pizza’s aan kwamen lopen.

Nadat 1 van de 2 teams hun bingokaart vol had, aten we frietjes en keerden we terug naar de kampplaats. Na een zware, maar heel leuke tweedaagse kregen de leden hun welverdiende momentje rust. We aten iets later en speelden ‘S avonds een letterkoekjesquiz. Per juist antwoord kregen de leden letterkoekjes waarmee ze op het einde de langst mogelijke zin moesten maken. Uiteraard waren er enkelen (Finn) die niet van de letterkoekjes af konden blijven en hun eigen zuurverdiende punten op aten, tot grote ergernis van Alice.

De leden kropen moe maar voldaan hun bedje in. Ze zeiden enorm veel genoten te hebben van (voor de meesten) hun allereerste tweedaagse.

Morgen staat er een hele leuke dag op het programma! Zin in!

Groetjes aan alle oma’s en opa’s!