Speelclub

DAG 1: Omstreeks 10u kwamen de speelclubbers in de toen nog stralende zon op de kampplaats aan in Herent. We installeerde ons op de kamer en speelden al meteen een eerste spel. Dat was niet zo evident aangezien ze allemaal gehandicapt waren. We sloten de eerste dag af met een heerlijke receptie waarbij de kinderen kennis maakte met de belangrijkste kampregels. DAG 2: Op de tweede dag werden de speelclubbers gewekt door potten en pannen. Na het ontbijt speelden de kinderen het superheldenspel samen met de aspi’s. In de middag aten de leden overheerlijk stoofvlees door de kookouders gemaakt. Na een welverdiende platte rust gingen de speelclubbers er weer vollebak tegenaan met een leuk bosspel. In de avond werden de kinderen misleid door leuke fopspelen. Na enkele heerlijke partysnacks zochten de speelclubbers hun bedje op voor een goede nachtrust.