Onze samenvatting van dag 1

Ondanks het ‘lichte’ zeebriesje op kop zijn we toch goed en wel op de kampplaats geraakt. 3 valpartijen (gelukkig niks ernstigs) en 2 losse kettingen hebben ons niet tegengehouden! Voor Anaïs en Ella duurde de fietstocht een beetje te lang. Ouders, graag dit probleem oplossen tegen volgend jaar 😉 Eenmaal aangekomen op de kampplaats speelden we onze eigen Titolympische spelen waarbij Marieke overduidelijk de beste atleet was. Na de overheerlijke witte pens met appelmoes hebben we de leden hun intelligentie getest door middel van wat fopspelen. Sommigen bleken net wat slimmer dan anderen. We hebben de dag afgesloten met een leuke receptie en zijn dan optijd ons bedje ingedoken. Alle kindjes zijn nog gezond en wel, dus onze verwachtingen zijn alvast overstegen! Kusjes aan alle mama’s!
Groetjes jullie favoriete tito-leiding!