Chirobal 2023

WE ARE BACK! 😍😍
  
Op donderdag 18 mei organiseren we opnieuw onze gezellige barbecue waar jullie lekker kunnen komen smullen met z’n allen. Inschrijven voor de barbecue kan hier. De dag nadien, vrijdag 19 mei, organiseren we zoals elk jaar onze knalfuif Chirobal in O.C. de Kalen Dries van 21u tot 4u. Dat feestje wil je echt niet missen dus hou deze twee dagen al vrij! 🎈

CHIROBAL 30+

Voor het eerst organiseren we dit jaar ook een fuif voor de 30-plussers van Meldert en omstreken. Onze 30+ fuif zal plaatsvinden op zaterdag 20 mei van 20u tot 3u. Met namen zoals Covers on the Rocks en Discobar Vaneigens zal dit feestje zeker eentje worden om nooit te vergeten!
 
Alle concrete informatie en het definitieve programma kunnen jullie vinden op onze communicatiekanalen (Facebook, Instagram) !
 
Wij kijken er alvast naar uit!!!