Carnaval

Het is weer bijna carnaval en dat vieren wij op de Chiro zoals gewoonlijk met een speciale activiteit. Wij verwachten dat iedereen verkleed naar de Chiro komt. Let wel op, de kinderen moeten in deze kledij kunnen spelen.

Tijdens de spelnamiddag van 18 februari gaan wij met de 3 jongste groepen naar binnenspeeltuin Tarzan & Jane!! We verzamelen met zijn allen om 13u op de Chiro om alles vlot te laten verlopen. Om 18u zullen we verwacht terug in Meldert zijn. Kinderen die kleiner zijn dan 1m35 moeten op een stoeltje zitten in de auto, wij vragen aan jullie om deze mee te nemen.

Schrijf jullie HIER zo snel mogelijk in. De deadline om in te schrijven is 10 februari!

Met de oudste 3 groepen gaan wij bowlen in Hasselt! We verzamelen met zijn allen om 13u op de Chiro en zullen rond 17u weer in Meldert zijn.

Schrijf jullie zo snel mogelijk hier in! De deadline om in te schrijven is 14 februari!