Speelclub dag 1 en 2

De eerste twee dagen van de Speelclubbers zitten er al op. Vol spanning en kriebels zijn we aan het kamp begonnen. Nadat alle bedjes geïnstalleerd waren, werden de kamers versierd. De eerste platte rust ging door in een gezellige kamer. Boordevol energie begonnen we aan het legerspel. Hierin werden de belangrijkste regels omtrent het kamp in verwerkt. In de avond knutselden we armbandjes waarna de speelclubbers op tijd naar bed gingen.

Dag twee brak aan en werd ingezet met een stevig ontbijt. De voormiddag werd ingevuld met een laddercompetitie waarin ze streden voor de beste plaats op de ladder. In de namiddag kregen ze even andere leiding waarmee ze een reis maakte door de jungle. Ten slotte sloten we de dag af met een interactieve quiz vol gelach en plezier!

Slaapwel….