Rakwi dag 1

Nadat de Rakwi’s afgezet werden door hun geliefde ouders, stond nog een hele verhuis van bagage te wachten. Nadat deze bagage aan de tenten aangekomen was, kon iedereen zich installeren en een plaatsje zoeken om de komende nachten door te komen.

Na de lunch ’s middags vlogen we erin met de eerste spelletjes. De Rakwi’s waren boordenvol energie. We startten met hoop pleinspelen met !34! leden! We speelden onder andere originele spelletjes als levend petanque of rugby baseball.

Na het lekkere avondmaal van worst en appelmoes, deden we een quiz waarbij de chiroweetjes en de kampregels van iedereen getest werd. Na de quiz hielden we ook een receptie met lekkere champagne, chips en nootjes. Na deze verwennerij gingen de Rakwi’s met een rond buikje slapen. Het was een zeer geslaagde eerste dag.