Dag 6

Na de zware wandeling van gisteren en de super leuke fuif, begonnen we in de voormiddag met rustige slaapzakspelen. Omdat het al snel te warm werd speelden we nog enkele fopspelen, waarbij weer iedereen moest lachen. Namiddag stonden water- en verfspelen in de vorm van een ganzenbord op het programma. Na de lekkere balletjes in tomatensaus sloten we de dag af met een cluedo spel. Slaapwel!

Na 6 vermoeiende dagen liep de communicatie tussen de leiding al iets minder vanzelfsprekend, daarom dat Bas en Edith ook een blog schreven aangezien ze niet op de hoogte waren van de eerste blog. Dus bij deze wat bonusinformatie

Dag 5 werd afgesloten met een spetterende superheldenfuif. Om de vermoeide dansbeentjes te laten bekomen, mochten ze de volgende ochtend iets langer in hun bedje blijven liggen. De voormiddag bestond uit slaapzakspelen, zodat de speelclubbers helemaal uitgerust waren voor de actieve namiddagspelen. Bij hoge temperaturen waren de waterspelletjes zeer welkom, deze in combinatie met liters verf bezorgden de speelclubbers uren plezier. Na de overheerlijke balletjes in tomatensaus mochten ze nog op zoek gaan naar de moordenaar in een Cluedo groepsspel met de Rakwi’s. Vanzelfsprekend vielen alle leden als roosjes in slaap na deze volgepakte, actieve dag.