Dag 3 en 4

Zaterdag 3 augustus
Themadag
Op dag 3 werden onze speelclubbers omgetoverd tot echte maffia leden. In de voormiddag bepaalden we aan de hand van spelletjes de familiehoofden. Namiddag brak een oorlog tussen de verschillende families uit die eindigde in een verzoeningsdiner met zelfgemaakte pizza’s!
Na een leuk verhaaltje kropen ze hun bedje in.

Dag 4 werd rustig ingezet met een deugddoende wellness activiteit. We speelden 1 tegen allen waarna ze beloond werden met een gezichtsmasker. Nadat alle speelclubbers blinkend schoon waren, volgde namiddag de vuilste activiteit van het kamp: de doop. Deze werd door alle leden heel enthousiast meegedaan. Ook een koude douche kon de pret niet bederven. We sloten de dag af met een massale watercantus samen met de rakwi’s. Na een heel dringend toiletbezoek vielen de kinderen als een blok in slaap.