Drie dagen Speelclub avonturen

Dag 2

Na een leuke voormiddag met de aspileiding en vele nieuwe originele spelletjes, zijn we begonnen aan het grote gezamenlijk spel. Hierbij speelden we de olympische spelen na. De teams moesten leiding kopen die hun in de verschillende disciplines vertegenwoordigde. Na de volledige wedstrijd te bekijken waren ze klaar om het grote Godenspel te spelen. Ze kregen allemaal foto’s waaraan ze namen moesten linken. Dit was voor hen geen probleem. Adhv een paar spelletjes konden ze de juiste links al snel vinden. Na een lekker slaapmutsje vielen ze al snel in slaap.

Dag 3

Vandaag was onze leuke themadag, China! We leefden ons in in de Chinese cultuur. In de voormiddag maakten we Chinese hoedjes en daarna gelukskoekjes. Deze deelden we op de avond terug uit. Iedereen werd nog gelukkiger! Na het lekkere eten begonnen we aan het Chinees spel. Hierbij moesten ze een Chinese zin vertalen naar het Nederlands. Daar slaagden ze al snel in. Als beloning verwenden we hen met een lekker Chinees gerechtje, noedels met kip en groenten.

Dag 4

Nadat alle leden een handicap kregen zijn we vertrokken naar de vijver. Onderweg kwamen ze enveloppen tegen met opdrachten. Hiermee konden ze de handicappen verliezen. Toen we aankwamen aan de vijver, had niemand nog een handicap. Zo konden we lekker genieten van spek en ei. Na een hele reeks fotoshoots vertrokken we terug naar de kampplaats. Hier aten we lekkere videe. Namiddag hadden we genoeg om energie om de iPad te voorzien van verschillende spelletjes. Al snel had de iPad onvoldoende geheugen en was het spel geslaagd. Voor het slapen gaan speelden we nog enkele fopspelen en hier werd heel wat afgelachen.