Alle visjes zwemmen in het water…

Vandaag was het onze themadag, water! De meeste kinderen daagden op in zwemkledij, maar er zijn ook enkele die zeer goed verkleed waren. Dikke duim aan de ouders voor de inspanning. Aangezien het zeer mooi weer is,  was deze themadag ideaal.

‘s Ochtends begonnen we in het vuile water, blehhh. De kinderen werden in 2 teams verdeeld en moesten proberen de spelletjes te winnen. De verliezer kreeg telkens nog eens een extraatje om nog wat vuiler te worden. De resultaten waren top! Vermits we allemaal vuile visjes waren, was de platte rust vandaag buiten.

Namiddag gingen we het proper water opzoeken en we moesten veel drinken aangezien het warme weer. Niets beter dan een cantus te introduceren afgewisseld met waterspelletjes. De ad libidum en ad fundum waren talrijk aanwezig, de kinderen waren mee met het concept! Leonie ging er voor om de verschillende straffen uit te testen.

’s Avonds gingen we de zee in en kwamen we Spongebob tegen. Hij trakteerde ons op een Krabburger delux. Het duurde wat langer vooraleer het er was, maar het heeft gesmaakt. Als nagerecht was er een waterijsje.

Nu liggen ze na een vermoeiende lange dag te dromen.