Day one: the adventure begins

Hey hoi je Keti’s Zannah en Anna hier ?

Wij gaan jullie 9 dagen lang meenemen op het Keti-avontuur in Geleoikos. Onze blog komt (normaal gezien) elke dag online en zal voor iedereen beschikbaar zijn op de Chirosite.

Laten we maar beginnen met dag numero uno waar we eerst geconfronteerd werden met het rode-draadspel van het kamp: “De Mol.” Jaja u hoort het goed, er zit 1 vuile verrader in de groep die 9 dagen lang de spelletjes zal saboteren. We werden allen geblinddoekt en kwamen voor een moeilijke keuze te staan: samen met de groep fietsen en 10000 euro verdienen of voor een ander voertuig kiezen door je hand op te steken. Dan kon er wel geen geld verdiend worden. Al snel werden er handen opgestoken en was Maxine de laatste. Maxine stapte in de auto en reed weg. Maar de andere Keti’s (Zannah, Anna en Jonas) werden op de proef gesteld en kregen enkele zeer moeilijke rebussen voorgeschoteld die de locatie van Maxine weergaven. We vonden de locatie, fietsten erheen en vonden Maxine en de tips die zij had verdiend door spelletjes te winnen. Tenslotte fietsten al de Keti’s samen met hun leider Chi-chi naar Geleoikos te Geel en bereikten ze de kampplaats. Wanneer iedereen wat afgekoeld was, vertrokken we naar Geel centrum om nog wat extra centjes te verdienen voor onze groepskas. Wat dan ook goed gelukt was. Nadat we tevreden terug naar de kampplaats keerden, kregen we overheerlijk eten voorgeschoteld. ’s Avonds werd er nog een tweede rode-draadspel uitgelegd. We moeten proberen om elkaar te vermoorden door opgelegde zinnen te gebruiken. Hierna kroop iedereen op zijn veldbedje en begon te dromen. Er staan nog veel meer spannende avonturen op het programma. En natuurlijk heerst er ook nog de grote vraag: “Wie is de mol?”

See ya tommorow!

Xoxo

Je girls – Zannah en Anna

PS: fanbrieven zijn altijd welkom ?