2 augustus

Vandaag zijn we begonnen met de dauwtocht, dit was toch wel heel vroeg  opstaan volgens de leden! Al was het pas 7 uur, dachten de kids dat het sowieso 5 uur was. Het was heel gezellig en de groepssfeer zit echt top! Nadien was het tijd voor het jaarlijks gezamelijk spel met alle groepen. Dit jaar moesten ze strijden om geld waarmee ze dan goden (leiding) konden kopen om het finalespel te spelen. Dit zorgde voor hilarische  taferelen. Om de dag af te sluiten, was er nog een interactieve quiz waar hun ‘goede’ zing- en dansskills zeker getest werden! Na een korte wasbeurt en lekkere pudding kropen de tito’s in hun bed. Ondertussen vonden we een ‘vermoord’ poppetje van hun kwajongens streken en zijn we alvast in berraad wat we kunnen doen om hen rug te pakken! “Wacht maar tot dit jaar!” zei Daan Poels. Hihi, plezier op en top! Tot morgen!