Een bezoekje aan Domino Meldert

Met 6 jongens en meisjes van de gemotiveerde leidingsploeg vertrokken we op maandag 4 september naar de lagere school om de nieuwe kindjes te verwelkomen op onze Chiro!
Vanuit de ruimte nam Kiko, het ruimtemannetje, een kijkje naar beneden. Plots zag Kiko de Ikea, en wat verder een lagere school, een bakker, … Het ruimtemannetje had geen idee waar hij was totdat hij een Chiromeisje in de ruimte zag zweven.
Hij was nog nooit zo dicht bij de aarde gekomen! Toen hij het meisje zag, wist hij echter onmiddellijk waar hij was want hij herkende het meisje uit het voorleesboekje ‘De aarde’.
Het Chiromeisje was in de war en vroeg zich af waar ze terecht gekomen was? Zij was nog nooit in de ruimte geweest en had nog nooit een ruimtemannetje gezien. Ze wilde terug naar beneden, naar de Chiro, waar ze altijd met haar leuke vriendjes en vriendinnetjes speelde. Ze begon het ruimtemannetje te vertellen over wat ze allemaal doet op de Chiro en zo kreeg ze hem overtuigd om haar te laten terugkeren. Sterker nog, ze vertrokken samen naar de aarde en kwamen zo hun Chirovriendjes tegen.
Zoals elke spelnamiddag hadden ze samen met de andere kindjes ook toen een leuke namiddag. Het ruimtemannetje had de tijd van zijn leven en ze spraken dan ook af om zaterdag 9 september elkaar terug te zien op de voetbalpleinen van SK Meldert.
Komen jullie ook?