Voor anker in Antwerpen

Op twee daagse namen de Tito’s het roer in eigen handen. Aan de hand van verschillende tips kwamen ze uiteindelijk aan in Antwerpen. Na amper een uurtje zoeken naar een slaapplaats hadden ze 4 kamers op een driemaster (boot) geboekt, gratis weliswaar. Doordat dit zo vlot ging was er nog ruimschoots tijd om Antwerpen te verkennen, spelletjes op de Groenplaats, Meir en aan het Steen konden dus niet ontbreken. Na een rustige nacht in onze kajuit moesten we opnieuw de fiets op. Lier was onze bestemming, meer bepaald zwembad “de waterperels”. Na alle waterbanen, wild water parcours en stoombaden bezocht te hebben konden de Tito’s zich eens grondig douchen. Terug thuis stond het gewest op ons te wachten met een kleurrijk pakket aan spelletjes. Uitgeput kropen de Tito’s in bed, morgen meer nieuws!