Ranst is het plezanst: Dag 3 en 4

Terwijl de oudere groepen op 2daagse gingen, was er voor de speelclub ook vanalles geplend. Donderdag zijn we gaan zwemmen. Dit zwembad had geweldige glijbanen en een wildwaterbaan! Plezier alom! Doordat iedereen zich zo had uitgeleefd was de wandeltocht terug naar de kampplaats van wel 5 volle km heel vermoeiend! Maar iedereen heeft goed doorgezet! Toen aangekomen op de kampplaats stonden er geweldige zelfgebakken frietjes als beloning klaar! Super lekker! Al was het zeer grappig dat verschillende leden zo in de war waren en dachten dat het nog maar middag was, om 20 uur ’s avonds! Toen het dan toch was doorgedrongen dat het avond was, was het tijd voor de mini fuif voor maxi pret! Iedereen was geweldig verkleed en we voelde ons echt in Hawai! Toen ze dan, om 23uur pas, In hun bed lagen hadden ze een dagje uitslapen wel verdiend. Allee wel dat de leiding hier misschien meer nood aan had, want vanaf 8 uur waren ze al niet meer stil te houden. Vervolgens is er nog koekjes taart gemaakt en zijn ze gedoopt tot echte speelclub! Spelen met eten en rollen in de siroop, alles kon en iedereen genoot er met volle teugen van! Erna douchen met ijskoud water onder de tuinslang, dit was voor vele ook een unieke, uitdagende ervaring! Proper en netjes hebben we de dag nog afgesloten met een zeer interactieve quiz en een lekker peperkoekenhuisje gemaakt door die fantastische kookouders!!! Wat een dag!