Eventjes anders

Vandaag waren wij al vroeg uit de veren. Om 7u waren wij klaarwakker om aan de dag te beginnen. ’s Ochtends zaten er opeens andere leiding aan onze tafel. De aspi’s hadden voor ons namelijk een spel voorbereid. Ze dompelden ons onder in de Wereld van Super Mario. In vier ploegen streden wij voor de hoofdrol in de nieuwe film! Wij hadden super veel plezier en van ons mogen ze al zeker leiding worden. Namiddag speelden we een spel met al de leden van de Chiro. Het was super fijn dat dit spel uiteindelijk een eiergevecht werd. Wij hebben super hard gelachen! ’s Avonds speelden we nog vertrouwensspelen. Het was best wel angstig. Maar we kunnen nu wel zeggen dat onze groep echt een toffe bende is! Na een babbelkwartiertje en nog een slaapliedje gingen wij naar dromenland. We zijn benieuwd wat de leiding morgen voor ons in petto heeft.

Slaapwel!
De Speelclub