Een ongewone dag voor de rakwi’s

Dag twee was een beetje een ongewone dag. De vaste rakwi-leidingsploeg werd in de voormiddag immers ingeruild voor een groep gemotiveerde aspi’s. Zij hadden een eigen ganzenbordspel voorbereid met originele opdrachten en een mooi zelf geschilderd bord. De rakwileden en -leiding waren het na dit spel over één ding eens: de aspi’s zijn zeker klaar om volgend jaar leiding te worden!

Ook de namiddag was een beetje ongewoon: er stond namelijk een gezamenlijk spel op de planning. Er werden groepen gemaakt uit leden van alle leeftijden om tegen elkaar te strijden in een eierscrabblespel. Zoals te verwachten viel, “brak” (letterlijk en figuurlijk dan) dit spel al snel uit tot een ware eieroorlog. Veel woorden kwamen er dus niet tot stand, plezier echter des te meer.

’s Avonds stonden er nog fopspelen gepland, om de vrolijke noot erin te houden. Daarna kroop iedereen zijn slaapzak in om goed uit te rusten. Morgen gaan immers op dagtocht!