Boerenstebuiten

Dag 3 begon weer met heel wat regen. Er werd getwijfeld over de activiteit, maar we besloten toch om voor de beektocht te gaan. We hadden de kampplaats nog maar net verlaten en de Keti’s gingen er al volledig voor. Het springen in de plassen kon niet op. Na een stukje wandelen gingen we met een klein plonsje de beek in. Het water was frisjes, maar dat bederfde de pret niet. Er werd heel wat plezier gemaakt. Vervolgens konden we genieten van een eerste uitgebreide wasbeurt.
Namiddag trokken de boeren er op uit. In twee groepen werden ze op de grens gedropt. Tijdens hun zoektocht terug naar de kampplaats verzamelden ze verschillende voorwerpen van A tot Z voor op de boerderij. Om 20 uur arriveerde de laatste groep met de beste voorwerpen zoals koeientanden, klompen, verse koemelk… Zij waren dus overduidelijk de winnaar.
Na deze vermoeiende tocht konden we nog genieten van een heerlijke zelfgemaakte boerenpizza.
Morgen trekken we er twee dagen op uit. Hopelijk kunnen we dan genieten van een eerste zonnetje.