Smeer die koersbenen maar in

We begonnen de dag met de eerste week van de Tour de France. Na een korte kennismakingsquiz werd het startschot gegeven van de proloog. Er werd door Senne een maximale snelheid behaald van maar liefst 39,7 km/u. Ondanks de vele regen werden ook de bergetappe en de sprintetappe volbracht. Vervolgens werden tijdens de cérémonie protocolaire de gekende truien uitgedeeld. De gele trui voor Joran, de bolletjestrui voor Rune en de groene trui voor Edith. Een jongerenklassement was bij ons niet van toepassing. De witte trui ging dus naar de verliezers die ook instonden als bloemenmeisje. Katlijne, Senne en Jorne namen deze belangrijke taak op zich. Vervolgens werd de rustdag ingezet.

’s Avonds werd er de vraag “Is er wifi in Lozen?” gesteld. Tijdens verschillende rondes namen twee teams het op tegen elkaar. Er werd heel wat afgelachen, maar uiteindelijk konden we vaststellen dat er geen wifi in Lozen is.