Inschrijven 2023-2024

Hallo allemaal!

Het chirojaar is weer begonnen! De groepen weten wie ze als leiding zullen hebben gedurende het hele jaar en iedereen kijkt er weer naar uit om op zaterdagnamiddag te ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Dit betekent uiteraard ook dat de kinderen weer moeten ingeschreven worden bij onze Chiro. Het lidgeld bedraagt dit jaar 60.00 euro. Dit is 10 euro meer dan vorig jaar. De reden voor deze verhoging is een verhoging van de inschrijvingskost voor ons per lid bij Chiro Nationaal. Daarnaast zit sinds dit jaar de prijs van de startdag en de spelnamiddag van Christus Koning inbegrepen in dit bedrag. Het drankgeld zit net als vorig jaar ook in dit bedrag.

Moest dit financieel moeilijk of niet haalbaar zijn voor u, willen we als Chiro heel graag samen zoeken naar oplossingen om uw kind toch een leuk chirojaar te bieden. U mag ons in dit geval contacteren via mail! We zijn van mening dat Chiro betaalbaar moet zijn voor iedereen en gaan er dan ook alles aan doen om u te helpen hierin!

Het attest voor de terugbetaling van het lidgeld door de mutualiteit kan u hier terugvinden: https://chiroleouki.be/downloads/

Uw kind inschrijven kan via deze link: https://inschrijven.chiroleouki.be

U dient als ouder een account aan te maken en kan dan via dit account uw kind(eren) toevoegen en inschrijven in hun groep. Op het einde van de inschrijving kan u via een QR-code betalen of dit manueel doen via overschrijving.

De deadline voor de inschrijving is zondag 8 oktober. Toch vragen we om dit zo snel mogelijk in orde te maken zodat uw kind verzekerd is!