DAG 3 en 4 Aspi’s

De derde dag mochten de aspi’s al een geweldige tweedaagse beleven! Net toen ze vertrokken, besloot Maxine’s fiets het te begeven. De rest van de groep kon wel met de fiets richting Leuven gaan! Eerst besloot de leiding hen te foppen door de leden naar een slaapplaats te laten zoeken, terwijl Edith eigenlijk al twee mooie koten voor de aspi’s geregeld had. Na hun spullen daar af te zetten, vertrokken ze naar de eerste activiteit: lasergame! Hierbij konden ze in twee rondes tonen hoe goed ze konden schieten: individueel en in teams. Bij het eerste spel wonnen Tuur, Stef en Maxine en bij het tweede spel won Stef opnieuw: hij kan keigoed mikken! Hierna wandelden ze naar de tweede activiteit: escape room. De aspi’s en leiding verdeelden zich in twee groepen: Janne, Edith, Kathinka, Tuur en Stef bevonden zich in de ene ruimte en Fenna, Leonie, Laurine, Maxine en Timon in de andere kamer. De tweede groep was de snelste en ook de enige die er op tijd uit geraakte, we zien nu wel duidelijk wie de slimsten van de groep zijn 🙂 We sloten onze avond af met lekkere pizza’s en een gezellige avond! We bleven lang op en sliepen tot 12u. Hierna hebben we iets gegeten en gezwommen in Sportoase Leuven. Vervolgens waren we de fietssleutel van Kathinka kwijt dus die kon niet terug meefietsen naar de kampplaats. De fietsers werden beloond door een lekkere McFlurry, dat was wel nodig voor alle heuvels tijdens de fietsrit. Eens aangekomen legden we de tenten van de keti’s overhoop en aten we balletjes in tomatensaus. We sloten de dag af met een battle tegen de kookouders.