DAG 3 rakwi

Met kleine oogjes startten de rakwi’s de dag vandaag een uurtje vroeger dan normaal, met als rede de dagtocht. Na een stevig ontbijt marcheerden de rakwi’s samen met de speelclubbers naar het station Erps-Kwerps. Van daaruit namen we de trein naar het mooie Leuven. Hier stond weer een flinke wandeltocht op het programma die een paar keer verlengd werd door de mindere navigatietechnieken van de leiding. Eenmaal aangekomen op onze bestemming, het ploeterbad in Kessel-Lo, leek het tegenvallende weer opnieuw roet in het eten te gooien op onze dagtocht. Maar de leden twijfelden niet en namen meteen een frisse duik. Nadien volgde wat ravotten in de grote speeltuin van het provinciedomein. Daarna haastten de rakwi’s en speelclubbers zich terug naar de kampplaats want daar stonden lekkere frietjes op hun te wachten. Tenslotte werden de beentjes nog los gegooid op de dansvloer van de befaamde foute party.