Dag 2 tito’s

Liefste ouders, We hebben goed en slecht nieuws! Het goede nieuws, de kinderen hebben het nog naar hun zin 😎. Het slechte nieuws, onze planning is letterlijk en figuurlijk in het water gevallen door het weer.

Normaal gezien gingen we in de vroege uurtjes van de dag op dauwtocht, maar dit hebben we geannuleerd door de regen. De leiding vond dit niet zo erg want alle extra uurtjes slaap zijn mooi meegenomen 😉.

We zijn voormiddag dan maar gezellig in onze slaapzakken gekropen en hebben de welbekende slaapzakspelen gespeeld.

‘s Middags hebben we lekker stoofvlees met patatjes gegeten. Namiddag kwam de zon piepen tussen de vele wolken. Het ideale weer voor waterspelletjes en een watercantus! De leden zongen uit volle borst mee en amuseerden zich te pletter tijdens de spelletjes met waterballonnen.

‘s Avonds aten we tomatensoep met HEEEL veel balletjes. Toen de leiding vertelde dat ze kleren moesten aandoen die vuil mochten worden en kapot konden gaan, ontstond er al snel paniek. De Tito’s vreesden dat ze zich moesten klaarmaken voor de doop. De leiding speelde dit verhaaltje uiteraard mee en liet ze meteen hun waskommen meenemen. Toen het uiteindelijk gewoon over wilde spelen bleek te gaan, konden sommige ogen figuurlijk schieten. Wij hadden er uiteraard alle plezier in 😉.

Morgen staat er een heel leuke dag op het programma! De leiding heeft er alvast heel veel zin in! Groetjes aan alle papa’s! De tito-leiding