Rakwi dag 7

De Rakwi’s werden vandaag gewekt door enkele aspi’s die deze voormiddag leiding waren van de leden. Ze speelden een spel over koningen en ridders.

’s middags kregen we verrukkelijke fishsticks met de beste tartaar saus ter wereld! De kookouders zijn fantastisch!

’s Namiddags begonnen we met onze themadag met thema: expeditie Robinson. Iedereen was verkleed in een rode of blauwe kleur op het eiland te verdelen, die de wijzers van noord/zuid kompas voorstelden. We speelden verschillende spelletjes die een link hadden hiermee.

Toen was het tijd om te beginnen aan ons eigen eten, namelijk tortilla’s. We sneden groentjes en maakten zelf het deeg voor de tortilla’s. Hierbij vonden we de harde werkers/ keukenprinsessen. Na het avondmaal was het al tijd om te gaan slapen. Jammer genoeg begint het einde van het kamp te naderen. We gaan ze missen x!

gtrzzz Rakwi-Leiding 😎