Chirobal 2022

WE ARE BACK! 😍😍
Β 
Corona en evenementen
Β 
Sinds dat Corona is opgetreden hebben we lange tijd geen evenementen meer kunnen organiseren. Na een versoepeling van de regels zijn we dan ook weer helemaal in actie geschoten. Zo hebben we ondertussen al veel leuke activiteiten voorzien zoals bijvoorbeeld onze Quiz of onze zomerbar Cheers & Beers. Ondertussen zitten we al in de lente en komt Hemelvaart al om de hoek kijken. En wie denkt aan Hemelvaart die denkt aan Chirobal. Corona is nog niet volledig verdwenen en daar zijn we ons van bewust, want een hele fuif regelen daar komt ook veel bij kijken. Hierdoor zijn we bewust gaan nadenken hoe we alles weer rustig kunnen opbouwen. πŸ’ͺ🏻
Β 
Chirobal in ‘een nieuw jasje’
Β 
Het concept zal dit jaar iets anders zijn, maar minstens even leuk! Op woensdag 25 mei organiseren we een gezellige barbecue waar jullie lekker kunnen komen smullen met zen allen. De dag nadien, donderdag 26 mei, zal er een fuif plaatsvinden in O C de Kalen Dries van 21u tot 4u. Dit feestje wil je echt niet missen dus hou deze twee dagen al vrij! 🎈
Β 
Alle concrete informatie en het definitieve programma zullen jullie binnenkort nog ontvangen dus hou al onze communicatiekanalen goed in de gaten! Wij hopen dat jullie klaar zijn om terug samen met ons te vieren en er een groots feest van te maken dit jaar. We kunnen niet wachten om jullie blije gezichtjes terug te zien dus zorg zeker dat jullie erbij zijn.πŸ‘€
Β 
Wij kijken er alvast naar uit!!!
Β