Rakwi’s groeide op op dag 2

We speelden een ontwikkelingsspel in de voormiddag. Alle fases van het leven werden overlopen. Zo brachten we een speciaal boekje voor hen mee. De jongens waren fan van zaadcel Willie. 😍

’s Namiddags was het eerste groepje aspi’s leiding van hen. Ze speelden een spel rond expeditie Robinson. Eerst moest elke windrichting hun eigen vlag maken. Hierna moesten ze strijden om eilandraad vrij te blijven. Op elke eilandraad kon er gestemd worden op wie met een handicap moest verder spelen. Wanneer alle kleine eliminatie opdrachten gepasseerd waren volgde een eindspel.

Energie was laat op de avond nog steeds aanwezig. Ideaal voor een avondje ruwe spelen. Veel energie, veel competitiviteit, veel kinderen en nog veel meer blije gezichtjes! Moe en voldaan gingen ze hun bedjes in.

Morgen themadag!