Speelclub dag 1: Let’s get started!!

Dag lieve ouders en sympathiekelingen

Vele weken aan voorbereiding liggen nu achter ons. Het kamp is gestart! Vanochtend installeerden we ons in de slaapzalen, knutselden we mooie inkleding voor onszelf en overliepen we de kampregels (neenee we zijn niet te streng in onze regels πŸ˜‰ ). Namiddag trokken we richting Oudsberg, een fenomenale zandduin waar we ons actief hebben uitgeleefd als bewakers en bewoners van de Chirogevangenis. Helaas verstoorde het slechte weer tweemaal ons spel, al hield het ons niet tegen om telkens droog en vol goede moed het spel te herstarten. ’s Avonds aten we witte pens met appelmoes en broodjes. Zo was ons energiepeil weer gevuld om richting Oudsberg te trekken voor actieve spelen. Om 21u45 lagen de Speelclubbers moe maar zeer voldaan in hun bed. Morgen staan er weer veel actieve alsook rustigere spelletjes op de agenda!!

Tot morgen, veel liefs van de Speelclubleiding 😘