Zijn we al dag 5?!

Een uurtje langer slapen, wat deed dat deugd bij iedereen. Toch werden er heel wat Speelclubbers vroeger wakker dan voorzien, maar zij bleven rustig zoals afgesproken. Wat zijn het toch schatjes. ☺️

Hierna begon de competitie. In duo’s streden ze voor de hoogste plaats op onze ladder. ? De leden daagde elkaar uit door aan het rad te draaien. Elk nummer stond voor een ander spelletje. We waren verrast hoe vlot het verliep. Helaas moest de competitie vroegtijdig stoppen, de frietjes van Frieda Kroket waren op ons aan het wachten.?

Namiddag werd het tijd voor afkoeling. We combineerden de pleinspelen met waterspelen. Wat vonden ze dit leuk! Met verfrissende drinkpauzes en watermeloen of een appel konden ze de hele namiddag aan. ??

In de avond keken we naar het dagelijks toneeltje van Samson & Gert. Vandaag waren ze in Mexico op bezoek. Net zoals de voorgaande dagen vonden ze dit heel grappig. En het lachen was nog niet gedaan, want voor ze hun bedje inkropen volgende er nog heel wat fopspelen.?

Nog snel een chocolade wafel als slaapmutsje en zo waren ze weer klaar voor een (warme) nacht.?