Van ontsnapping naar verrassing

Na een stevig ontbijt merkten de Speelclubbers op dat alle dieren in de dierentuin ontsnapt waren. Door spelletjes te spelen konden ze er al snel voor zorgen dat alle dieren veilig terug in hun kooitje zaten. ’s Middags gingen we er nog eens tegenaan met een stevige portie spaghetti! ?
Om er dit kamp zeker voor te zorgen dat onze kindjes fit blijven hielden we een platte rust. Ze bleven allemaal stil op hun bedje liggen. Klaar voor een leuke namiddag!

Namiddag stond het geluk aan hun zijde, Chiro for life! Met zelfgemaakte kraskaartjes gingen ze op zoek naar de verborgen boodschap op het kruiswoordraadsel. Tie dye verf en T-shirts, dat werd dan ook onze avondactiviteit. De leden haalden hun creativiteit naar boven en toverde de witte T-shirts om tot kleurrijke outfits. Wat een verrassing! ?