Dag 1 + 2

Na een vlotte fietstocht door de mooie natuur langs de Demer kwamen de Tito’s aan op de kampplaats in Baal, waar ze meteen voor een verassing kwamen te staan: hun bagage was verdwenen en hun tenten waren nog niet opgezet. Via een expeditie Robinson spel slaagden ze erin deze terug te winnen en konden ze zich al snel installeren. De eerste dag eindige rustig met een lekkere receptie, waar de Tito’s gretig genoten van vele hapjes.
Dag 2 begon stevig met ruwe spelen voordat de zon begon te branden. Na ‘s middags een kebab of 2 binnengewerkt te hebben mochten de Aspi’s het leiding zijn overnemen. Een tof samenspel met de Keti’s werd gevolgd door enkele fopspelen waarbij we de groep goed beet hadden. De dag werd afgesloten met niet 1 maar 2 dessertjes (zowel chocomousse als pudding) waarna de Tito’s moe maar voldaan hun bedjes in kropen.