Wegwijs met samson&Gert ??

Vanaf half 10 werd de gele bubbel gebracht naar het kampterrein te Baal, het avontuur kon beginnen! Het ging zeer vlot ondanks dat er verschillende ouders de gps volgde ipv de vooropgestelde kiss-and-ride-route. ? Denken jullie hier wel aan bij het afhalen? ?
Toen de bedjes stonden was het helaas echt veel te warm op de kamer. Deze versieren zat er niet in. Vandaar dat we alvast begonnen met kleine spelletjes.
’s Middags gingen we gezellig samen picknicken. Dit vonden de kids zeer leuk! Helaas moesten ze eerst een voorwerp afgeven dat ze zeker niet konden missen. ?
Namiddag speelden we een reglementenspel. Hiermee konden ze de voorwerpen terugverdienen. De kinderen moesten spelletjes spelen of opdrachten uitvoeren adhv een kleurendobbelsteen. Telkens wanneer het spelletje of de opdracht gedaan was moesten ze een enveloppe gaan zoeken in het kleine bosje. Zo kwamen ze een voor een de regels te weten. ?
’s Avonds speelden we een reclame zoekspel. Er hingen verschillende reclamebladen op en de kinderen moesten na het bestuderen van de pagina een vraag kunnen beantwoorden.
Na een heerlijke chocomousse gingen de speelclubbers slapen. Of ja zonder de voorwerpen (vooral knuffels) konden ze toch niet slapen. We kregen het niet over ons hart om deze te houden. Morgen nog eens een herhalingscursus reglementen. Een eerste leuke dag, kids en leiding tevreden! ❤